Skip To Main Content

Bell Schedule


semester schedule

  • Semester 1: August 25 – January 14
  • Semester 2: January 19 – June 16

Daily Bell Schedule

Monday And Tuesday - All period day
Period Start End Duration
0 7:15 a.m. 8:23 a.m. 38 minutes
1 8:30 a.m. 9:25 a.m. 55 minutes
Homeroom (Period 2) 9:32 a.m. 9:39 a.m. 7 minutes
2 9:39 a.m. 10:34 a.m. 55 minutes
Nutrition 10:34 a.m. 10:41 a.m. 7 minutes
3 10:48 a.m. 11:43 a.m. 55 minutes
4 11:50 a.m. 12:45 p.m. 55 minutes
Lunch 12:45 p.m. 1:20 p.m. 35 minutes
5 1:27 p.m. 2:22 p.m. 55 minutes
6 2:29 p.m. 3:24 p.m. 55 minutes
7 3:31 p.m. 4:21 p.m. 50 minutes
Wednesday/thursday Block
Period Start End Duration
0 7:15 a.m. 8:23 a.m. 38 minutes
1/2 8:30 a.m. 10:26 a.m. 116 minutes
Nutrition 10:26 a.m. 10:33 a.m. 7 minutes
Homeroom (Period 3/4) 10:40 a.m. 10:50 a.m. 10 minutes
3/4 10:50 a.m. 12:46 p.m. 116 minutes
Lunch 12:46 p.m. 1:21 p.m. 35 minutes
5/6 1:28 p.m. 3:24 p.m. 116 minutes
7 3:31 p.m. 4:21 p.m. 50 minutes
Friday - Late Start
Period Start End Duration
Collaboration 8:00 a.m. 8:53 a.m. 53 minutes
1 9:00 a.m. 9:48 a.m. 48 minutes
Homeroom/SEL (Period 2) 9:55 a.m. 10:14 a.m. 19 minutes
2 10:14 a.m. 11:02 a.m. 48 minutes
Nutrition 11:02 a.m. 11:09 a.m. 7 minutes
3 11:16 a.m. 12:04 p.m. 48 minutes
4 12:11 p.m. 12:59 p.m. 48 minutes
Lunch 12:59 p.m. 1:34 p.m. 35 minutes
5 1:41 p.m. 2:29 p.m. 48 minutes
6 2:36 p.m.  3:24 p.m. 48 minutes
7 3:31 p.m. 4:21 p.m. 50 minutes

Full Rally Schedule In The Stadium

  • Friday, August 27th – Welcome Back Rally
  • Friday, September 17th – Homecoming Rally
Period Start End Duration
1 8:30 a.m. 9:16 a.m. 46 minutes
Homeroom (Period 2) 9:23 a.m. 9:31 a.m. 8 minutes
2 9:31 a.m. 10:17 a.m. 46 minutes
Nutrition 10:17 a.m. 10:24 a.m. 7 minutes
3 10:31 a.m. 11:17 a.m. 46 minutes
4 11:24 a.m. 12:10 p.m. 46 minutes
Rally 12:17 p.m. 1:03 p.m. 46 minutes
Lunch 1:03 p.m. 1:38 p.m. 35 minutes
5 1:45 p.m. 2:31 p.m. 46 minutes
6 2:38 p.m. 3:24 p.m. 46 minutes
7 3:31 p.m. 4:21 p.m. 50 minutes

Minimum Day - All Periods

  • Tuesday, September 28th – Day after Back-to-School Night
  • Tuesday, March 29th – Day after Open House
Period Start End Duration
1 8:30 a.m. 9:04 a.m. 34 minutes
Homeroom (Period 2) 9:11 a.m. 9:17 a.m. 6 minutes
2 9:17 a.m. 9:51 a.m. 34minutes
3 9:58 a.m. 10:32 a.m. 34 minutes
Nutrition 10:32 a.m. 10:39 a.m. 7 minutes
4 10:46 a.m. 11:20 a.m. 34 minutes
5 11:27 a.m. 12:01 p.m. 34 minutes
6 12:08 p.m. 12:42 p.m. 34 minutes

Minimum Day – Final Exams

Semester 1

  • Wednesday, January 12th – Periods 5 & 6
  • Thursday, January 13th – Periods 1 & 3
  • Friday, January 14th – Periods 2 & 4

Semester 2

  • Tuesday, June 14th  – Periods 5 & 6
  • Wednesday, June 15th – Periods 1 & 3
  • Thursday, June 16th – Periods 2 & 4
Period Start End Duration
5/1/2 8:30 a.m. 10:30 a.m. 120 minutes
Nutrition 10:30 a.m. 10:37 a.m. 7 minutes
6/3/4 10:44 a.m. 12:44 p.m. 120 minutes
Lunch 12:49 p.m. 1:17 p.m. 35 minutes
7 1:24 p.m. 2:14 p.m. 50 minutes

List Of Days That Are Different Than The Normal Bell Schedule

Semester 1

Friday, August 27th 8:30 a.m. start for Rally Schedule
Friday, September 10th 8:30 a.m. start due to having Labor Day on September 6th
Friday, September 17th 8:30 a.m. start for Rally Schedule
Tuesday, September 28th Minimum Day due to Back-to-School Night the night before
Wednesday, November 10th All Day Period due to Veteran’s Day on November 11th
Friday, January 7th 8:30 a.m. start due to having January 3rd off from Winter Break
Wednesday, January 12th – Friday, January 14th Finals/Minimum Schedule


Semester 2

Tuesday, March 29th Minimum Day due to Open House the night before
Friday, June 3rd 8:30 a.m. start due to having Memorial Day on May 30th
Tuesday, June 14th – Thursday, June 16th Finals/Minimum Schedule