Rise bullying tour 2019. Brought to you by "AIA" (attitude is altitude).

Rise Above Bullying

Adolfo Camarillo High School is participating in the Rise Above Bullying Tour 2019 with Nick Vujicic.  We will be viewing a one hour keynote message focusing on curbing bullying in our schools.
The event will take place on October 8th at 10:45 am where we will view the Live Stream on www.riseabovebullying.com.
Watch a preview of the event below:
Please view our revised Minimum Day schedule:
Period 0
7:00 am – 7:48 am
48 min.
Period 1
7:55 am – 8:20 am
 25 min.
Period 2
8:26 am – 8:50 am
24 min.
Period 3
8:56 am – 9:20 am
24 min.
Nutrition
9:25 am – 9:45 am
20 min.
Period 4
9:50 am – 10:15 am
25 min.
Period 5
10:20 am – 10:40 am
20 min.
Speaker – Nick Vujicic
10:40 am – 11:56 am
76 min.
Period 6
12:02 pm – 12:22 pm
20 min.